Elege lett a helyi, kétgyermekes édesapának a tiszaföldvári viszonyokból

Megosztás

Hogy neveljük gyermekeinket a természet szeretetére, amikor összetört roncsautó, kábítószerező, szemetelő fiatalok által ott hagyott “nyomok” a kínálatban gyakorlatilag mindenhol. Tiszaföldváron is bőven van baj, a problémák kezelésével pedig szintén. Erről is írt az ex-rendőr.

Szabó József értekezett az egyik helyi csoportban erről hosszan, egyben felhívást intézett arra, hogy közösen változtassanak ezeken a hihetetlen állapoton.

“Elegem van a tiszaföldvári helyzetből! Szomorú látvány fogadott a tiszaföldvári határban kutyasétáltatás közben…..összetört, szétszedett roncsautó a tarló és a napraforgóföld között!

A kábítószerező, szemetelő fiatalokról nem is beszélve! Sok alkalommal hozom magammal az 5 éves fiamat, hogy a természetben legyen nem pedig a tablet/ tv előtt! Tudja minden szülő, ebben a korban szívják magukba a jót s rosszat! Próbálom neki úgy magyarázni ezen felfedezéseket, hogy abból kevésbé gyűjtsön negatív tapasztalatot, élményt. Többször jeleztem a hatóság felé, hogy ezt az áldatlan állapotot valahogy szüntessék meg….. sz*rnak rá nagy ívben!

Azt is tudom, hogy nem a végrehajtó állomány tehet erről, hogy nem intézkednek megfelelő módon, hanem a vezetők! Hogy miért? Azért, mert ha bevisznek egy-két drogost, akkor a statisztika romlik, ezáltal jön fentről a b*szogatás….! Ezt honnan tudom? 7 évig itt dolgoztam… és tudom, mi folyik ott. Videofelvételem van arról, hogy a Remény úton fényes nappal délelőtt bódult állapotban lévő roma férfi az általa vezetett autója vonóhorgában kapaszkodva végzi el nagydolgát / sz*rik / majd mosakodik! Hányinger, gyomorforgató!

Osszátok Tiszaföldváriak, változtassuk meg együtt ezeket az áldatlan állapotokat!

Üdv Szabó József! / két gyermekes családapa, természetjáró, vadász, sportoló, EX rendőr” – írta a posztoló.

Nekünk mik a tapasztalataink? Mennyi munka lenne rendet tenni és tartani is Tiszaföldváron?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek